Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Jouw huisdierfoto als kerstkaart

canada goose click here Ja hoor. Kerst komt er weer aan. Dat betekend dus weer lang en hard  nadenken welke originele foto je dit jaar op de voorkant van je kerstkaart gaat plaatsen. Jouw gezin in kerstoutfit voor de kerstboom? Of toch liever je huis in winterse sferen? Of toch een grappige foto van je huisdier in een kerstpakje?

Die laatste optie is wel vaak het lastigste, aangezien dieren lastig zijn om te fotograferen. En dat zijn ze al helemaal als je ze ook nog een pakje aantrekt of een muts bij ze opzet.

Gelukkig heeft Goede Doelen Kaartje de oplossing. Hier kun je bij kerstkaarten een foto uploaden van bijvoorbeeld je huisdier voor de kerstboom en dan kun je de foto verder bewerken in de applicatie. Zo kun je jouw huisdier een kerstmuts of een rendierengewei opzetten. Voor meer opties, check onze applicatie. Dus hou je van een humoristische kerstkaart, dan is deze optie zeker geschikt voor jou! Het hoeft natuurlijk niet perse een foto van je huisdier te zijn. Je kunt elke foto uploaden en bewerken die je maar wilt. Zo tover je al jouw foto’s in een handomdraai om in waardige kerstkaarten.

celine bags buy it readme  

buy it

Maak van je kaarten echte kerstkaarten door ze te bestellen op Goededoelenkaartje.nl. Van elke kaart die je hier besteld gaat er 0,50 eurocent naar het door jou uitgekozen goede doel. Zo tover jij met humor een lach op ieders gezicht. 


Comments are closed.