Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Originele Kerstwensen

Kerst komt er weer aan en dat betekend de beslissing maken om voor een kaartje uit de winkel te kiezen of voor een origineel kaartje met je eigen foto. Ben jij bereid om er wat meer tijd in te steken en ben je op zoek naar inspiratie? Dan ben je bij dit blog aan het goede adres! Daarnaast krijgen je kaarten nog meer waarde als je ze bestelt via Goededoelenkaartje.nl. Op deze website steun je een zelf uitgekozen doel met 0,50 eurocent per kaart en dat allemaal voor dezelfde prijs als in de winkel.

Vind jij het ook zo lastig om op een leuke spreuk of wens voor je kerstkaart te komen? We zijn even voor je aan het brainstormen geweest en hebben wat ideeën bekokstoofd. Wat erg leuk is, is je foto combineren met je tekst. Zie hieronder wat voorbeelden.  

buy it       

celine bags out site Misschien is het zo dat afgelopen jaar zwaar voor je is geweest en de mensen om je heen zijn hiervan op de hoogte. Dan is dit wel een originele manier met een vleugje humor om te laten weten dat de nare tijd voorbij is en je voorruit kijkt naar 2014.

out site

canada goose Pluk de dag, pluk het leven. Haal eruit wat erin zit! Houd je van natuurfoto’s op je kerstkaart, maar wil je niet zo’n standaard saaie tekst erbij? Misschien is dit een oplossing.

buy it Dan als laatste wel een heel bijzondere kaart. Deze zul je helaas waarschijnlijk dit jaar niet meer kunnen maken, tenzij je foto’s hebt waarop duidelijk elk seizoen is te herkennen. Maar het is zeker een idee om te onthouden voor volgend jaar. Maak van elk seizoen een foto. Een leuke tip: Maak deze foto op één locatie, zodat de seizoenen er extra uitspringen.


Comments are closed.